Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!


Øyelokkoperasjon

Øyelokkoperasjon

Hos enkelte kan det bli så mye overskudd av hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet. En øyelokk-operasjon på vil kunne gi betydelig bedring av denne tilstanden.

Når vi blir eldre blir huden og underhuden i ansiktet mindre elastisk . Vi får rynker. De første rynkene dukker som regel opp området rundt øynene og på øyelokkene. Mange mennesker får etter hvert så mye ekstra hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet.

I noen tilfeller er det ønskelig med en korreksjon av både øvre og nedre øyelokk. Dette gjøres som regel  samtidig.

En enkel operasjon av øyelokkene vil rette opp problemene. Man får godt utsyn og man ser mer opplagt og pigg ut.  Det er likt fordelt mellom menn og kvinner  å få overskudd av hud på øyelokkene, i partiet under øynene samt mer rynker rundt øyepartiet når man blir eldre. Øyelokkplastikk er en av de vanligste utførte plastiske operasjoner.

Når vi gjør blepharoplasty eller øyelokkplastikk  fjerner vi overflødig hud og fettvev, slik at øyelokket får riktig lengde og spenst. Øynene er en viktig del av ansiktet og kalles ofte “sjelens speil”. Øyelokkoperasjoner gir derfor stor estetisk gevinst og man får et mer åpent, kvikt og ungdommelig utseende. Man vil  oppleve økt velvære både på grunn av bedre funksjon og ved gleden av å se bra ut. For kvinner  vil det i tillegg bidra til at øyesminken sitter som den skal.

 

Hva skjer i forbindelse med en øyelokkoperasjon?

Forut for behandlingen vil kirurgen undersøke deg og vurdere din situasjon. Det legges en plan for hvordan operasjonen skal gjøres, slik at vi oppnår et godt resultat. Du får også informasjon om inngrepet og hva du må ta hensyn til i etterkant av operasjonen. Vi tar foto av ansiktet ditt før behandling.

Vanligvis tar operasjon på øvre eller nedre øyelokk  omkring en time. Hvis man gjør både øvre og nedre øyelokk, vil det ta  rundt to timer. Den vanligste formen for bedøvelse ved denne typen operasjon er lokalbedøvelse

Vi fjerner stingene etter ca. en uke. Du kan bli litt hoven og huden rundt øynene kan få litt blålig misfarging i noen dager etterpå.

Våre sykepleiere og kirurger er opptatt av din sikkerhet, at du skal føle deg komfortabel og hele tiden bli informert om hva som gjøres under prosessen. Vi er opptatt av å gi våre pasienter den gode totalopplevelsen både før, under og etter behandling.

 

Hvorfor utføre øyelokkoperasjon hos Argus Syn?

Argus Syn er kjent for profesjonell, hyggelig og god pasientbehandling. Vår plastikk-kirurg har lang erfaring innen operasjon av øyelokk.

Ønsker du å utføre en øyelokkoperasjon eller har spørsmål rundt denne type behandling, ta gjerne kontakt med oss i Argus Syn.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!