Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Argus Syn erfaringer

Vi møtte flere av våre kunder i Argus Syn som ønsket å dele sine gode erfaringer knyttet til valget om å ta en synskorrigerende operasjon. Alle har ulike erfaringer, så vi har samlet erfaringene til ulike personer; en danser, to søstre, en sykepleier og en artist. 

Erfaringen til Nadya Khamitskaya etter synsbehandlingen hos Argus Syn

Danseren Nadya Khamitskaya fortalte oss at da en venn sa til henne at han hadde god erfaring med synsbehandlingen hos Argus Syn, var hun ikke sen om å bestille en forundersøkelse. Tro det eller ei, men hun hadde faktisk dansetime samme kveld og det gikk helt supert! Følelsen av å våkne og se klart hver morgen, kan nesten ikke beskrives, sier hun.

«De tok meg varmt imot – ja, jeg følte det nesten som litt luksus å være ‘pasient’. Legen var veldig rolig og behagelig, og var nøye med å spørre om jeg ville gjøre dette. Jeg fikk operasjonstime tre uker senere, og allerede et par timer etterpå kunne jeg se klart.» – Nadya Khamitskaya

Erfaring med synskorrigerende laserbehandling

Mona Figenschou og Nina Løfsnes har utført en behandling hos Argus Syn

Vi møtte også to smilende og fornøyde søstre, Mona Figenschou og Nina Løfsnes. Tidligere i år var de hos øyelege Willy Pettersen hos Argus Syn og gjorde en synskorrigernede laserbehandling. Dette syntes de var en så positiv opplevelse og erfaring, at de ivrer for å dele sin historie. De ønsker at også andre med synsproblemer skal bli klar over hvor raskt og enkelt man kan skape en lettere hverdag uten briller og linser.

Mona og Nina var begge nærsynte og hadde i tillegg skjeve hornhinner. De hadde en god stund snakket om hvor deilig det kunne være å slippe det de beskriver som «styret med brillene og linsene», da de i et juleselskap endelig bestemte seg for å handle: Nå gjør vi det sammen! Mona og Nina kontaktet Argus Syn og bestilte forundersøkelse for operasjon. Monas erfaring til en synskorrigerende laserbehandling var bra, og hun avslutter med å si følgende:

«Min oppfordring til dem som vurderer synskorrigerende operasjon er: Gjør det! Man må bare bestemme seg. Og om du ønsker profesjonell hjelp, med et imøtekommende, kvalifisert og serviceorientert personale kan jeg på det varmeste anbefale Argus Syn.» – Mona Figenschou

Fra briller og kontaktlinser til vellykket laseroperasjon

Sykepleieren Anne Marie Samskott gikk over til kontaktlinser etter behandling hos Argus Syn

Sykepleieren Anne Marie Samskott begynte med briller allerede fra 10 års alderen. Det var litt «kult» i starten, men det gikk fort over. Noen år senere gikk hun over til kontaktlinser. Det gikk stort sett greit, men det var upraktisk og dyrt.

«Jeg valgte Argus Syn fordi jeg følte meg trygg på seriøsiteten og kvaliteten der. Øynene er så viktige, at for meg var det aldri aktuelt å «shoppe rundt» for å finne best mulig tilbud. Forundersøkelsen gikk greit og jeg syntes prisen for behandlingen var som forventet.» – Anne Marie Samskott

Kastet alle lesebrillene sine etter laseroperasjonen

Jørn Hoel om sin erfaring hos Argus Syn

Artisten Jørn Hoel fortalte oss at livet ble ufattelig rikere da han kunne slutte å irritere seg over at han måtte ha lesebriller hver gang han skulle lese SMS. Og Norge fikk 1 gretten gammel gubbe mindre å hanskes med! Operasjonen var jo over før den startet, følte han.

«Jeg har kastet alle lesebrillene jeg hadde lagt på toaletter, bad, soverom, stua, kjøkkenet, hytta, bilen osv. Nå er det bare jeg og øynene mine!» – Jørn Hoel