Etter laseroperasjonen ser jeg bedre enn jeg gjorde med briller og kontaktlinser, forteller Inger Sofie Haukeland

Referanser

Jeg ble avhengig av briller og kontaktlinser i ungdomsårene. Gjennom et langt og krevende studium og senere i full jobb, ble kontaktlinsene og de tørre øynene en belasting. 30 år gammel

konkluderte jeg med at ”nok var nok” og sjekket ut mulighetene for laseroperasjon.

Jeg var svært fornøyd med forundersøkelsen på Argus Syn. Det ga meg en god trygghet at kirurgen selv undersøkte øynene mine og det var også positivt at det var satt av god tid til en informasjonssamtale på forundersøkelsen. Man har jo mange spørsmål rundt behandlingen og det var beroligende å få klarhet i hvordan laseroperasjonen og tiden etterpå ville forløpe.

Laseroperasjon ble en positiv opplevelse

Operasjonsdagen gikk over all forventning. Jeg følte at jeg knapt hadde lagt meg ned på operasjonsbenken før det hele var overstått. På forhånd hadde jeg lurt på om jeg kunne gjøre noe galt underveis som for eksempel å ikke å holde blikket stille nok. Men jeg forsto raskt at dette ikke var noe å bekymre seg for. Den rolige og omsorgsfulle atmosfæren på operasjonsstuen gjorde at jeg
slappet helt av og laserbehandlingen ble faktisk en positiv opplevelse.

Allerede da jeg kom hjem fra klinikken klarte jeg å lese teksten på TV’en og dagen etter våknet jeg med perfekt syn. Jeg så faktisk bedre enn jeg noen gang har gjort! At det var mulig var ukjent for meg. Det føles som en skikkelig bonus å være blant de som ser bedre etter laseroperasjonen enn jeg gjorde med kontaktlinser.

Hverdagen har blitt en helt annen etter laserbehandlingen. Det er deilig å slippe alt styret med kontaktlinsene. Følelsen av å kunne slå opp øynene om morgenen og se krystallklart er helt fantastisk. Jeg kan virkelig anbefale å få korrigert synet hos Argus Syn. Takket være dem har min hverdag blitt mye enklere!

Flere Referanser

Mitt råd er: Bestill en forundersøkelse. Vurder så etterpå om du ønsker å gjennomføre behandlingen.

Synsoperasjonen er økonomisk lønnsomt men det viktigste er investeringen i livskvaliteten.

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Hadde det vært verdensmesterskap i laseroperasjon hadde jeg satt pengene mine på Argus Syn.

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Bestill Medisinsk forundersøkelse