Småbarnsmor fikk en enklere hverdag etter synskorrigerende laseroperasjon

Referanser

My Lien Askevold lever som småbarnsmødre flest. En hektisk hverdag som skal sjongleres mellom jobb som konsulent, familie og fritidsaktiviteter. Hun synes sin laseroperasjon gikk over all forventning. Les om hennes opplevelse av  laseroperasjonen hos Argus Syn:

My Lien brukte tidligere briller og kontaktlinser på grunn av nærsynthet og skjeve hornhinner. Som så mange andre drømte hun om en lettere hverdag med godt syn. Hennes minste baby var naturlig nok svært nysgjerrig på brillen som satt på nesen og hun måtte stadig passe på at hun ikke fikk tak i den. Det var også slitsom å fomle rundt «i blinde» når barna våknet på natten. Irritasjonsmomentene var mange og My bestemte seg for at hun ville gjennomføre en synskorrigerende laseroperasjon.

– En fantastisk følelse å våkne etter en laseroperasjon

Jeg var i utgangspunktet ganske rolig, men kjente på nervøsiteten da operasjonsdagen kom, forteller My.

Uroen forsvant imidlertid da hun kom til klinikken. Mottakelsen var god og det hun husker best var måten personalet, kirurgen og sykepleieren behandlet henne på. Hun ble svært beroliget av å hele tiden få god informasjon om hva som skulle skje. Det var heller ingen smerter knyttet til operasjonene. Hun dro hjem, sovnet og var i lykkerus da hun etter noen timer åpnet øynene: Hun så perfekt – uten briller! Følelsen var helt fantastisk!

Angrer ikke 

My er svært glad for at hun bestemte seg for å ta synskorrigerende laseroperasjon. Hun nyter å kunne åpne øynene om morgenen og se godt. Hun nyter å slippe minutters plunder med kontaktlinser på morgenen. Hun nyter å kunne ta seg en tur i regnværet uten å måtte forholde seg til duggende briller. Og mest av alt nyter hun den økte livskvaliteten hun føler etter laseroperasjonen. Den har uten tvil gjort hennes hverdag enklere.

Vil du også ha et nytt liv uten briller og kontaktlinser? Det første steget til uavhengighet starter her.

Flere Referanser

Mitt råd er: Bestill en forundersøkelse. Vurder så etterpå om du ønsker å gjennomføre behandlingen.

Synsoperasjonen er økonomisk lønnsomt men det viktigste er investeringen i livskvaliteten.

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Hadde det vært verdensmesterskap i laseroperasjon hadde jeg satt pengene mine på Argus Syn.

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Bestill Medisinsk forundersøkelse