Søstrene Mona og Nina er begge godt fornøyd etter å ha gjennomført synskorrigerende laseroperasjon

Referanser

Vår oppfordring til dem som vurderer synskorrigerende laseroperasjon er: GJØR DET!

Vi møter to smilende og fornøyde søstre, Mona Figenschou og Nina Løfsnes. Tidligere i år var de hos øyelege Willy Pettersen hos Argus Syn og gjorde synskorrigerende laseroperasjon. Dette syntes de var en så positiv opplevelse at de ønsker å dele sin historie, slik at andre med synsproblemer kan bli klar over hvor raskt og enkelt du kan få en lettere hverdag uten briller og linser.

Mona og Nina var begge nærsynte og hadde i tillegg skjeve hornhinner. De hadde en god stund snakket om hvor deilig det kunne være å slippe det de beskriver som ”styret med brillene og linsene”, da de i et juleselskap endelig bestemte seg for å handle: “Nå gjør vi det sammen!”, sa de. Mona og Nina kontaktet Argus Syn og bestilte forundersøkelse for laseroperasjon.

Grundig forundersøkelse ga trygghet

Etter medisinsk øyeundersøkelse, kartlegging av synet og informasjon om behandlingen fikk begge søstrene beskjed om at de egnet seg for laserkorrigering.

De forteller at den grundige forundersøkelsen gjorde dem enda tryggere på sitt valg om å gjennomføre en laseroperasjon av synet. Øyelege Willy Pettersen tok seg god tid da han undersøkte dem, og de satte stor pris på den personlige og rolige atmosfæren på klinikken.

– Det var betryggende å oppleve at man virkelig ble tatt på alvor. Hos Argus Syn fikk vi absolutt ikke følelsen av å være ”et nummer i rekken”. Jeg merket at legen så meg som en viktig pasient og individ og at han lyttet til mine behov. Samtidig kommuniserte han på en slik måte at jeg fikk god forståelse for hva behandlingen innebar. Samtalen var virkelig toppscore!, forteller Nina.

– Overraskende lite ubehag ved synskorrigerende laseroperasjon

De to søstrene forteller at de ble overrasket over hvor lite ubehag som var knyttet til laseroperasjonen. Følelsen av å bli ivaretatt og hele tiden forklart hva som skulle skje gjorde at dette ble en trygg og positiv opplevelse.

Mona og Nina fikk godt syn allerede samme dag som de ble operert. De hadde heller ikke smerter i tiden etter operasjonen og forteller at det var deilig at det gikk så fort å bli funksjonell igjen.

Både Mona og Nina ramser opp friheten de opplever når de nå lever hverdagen uten briller og kontaktlinser.

– Det er slutt på å fomle rundt «i blinde» når barna trenger mamma på natten. Plutselig kan man faktisk lese hva som står på flaskene i dusjen, ta boller ut av stekeovnen uten å være totalt blindet av dugg på brilleglassene, bade i havet uten briller, slenge på seg solbriller uten å ha planlagt kontaktlinsebruk, slippe vonde øyne etter å ha sovnet på sofaen med linsene på… Ja, fordelene er mange, forteller de.

Klar tale

Avslutningsvis sier Mona: – Min oppfordring til dem som vurderer synskorrigerende laseroperasjon er: Gjør det! Man må bare bestemme seg. Og om du ønsker profesjonell hjelp med et imøtekommende, kvalifisert og serviceorientert personale kan jeg på det varmeste anbefale Argus Syn.

Flere Referanser

Gjennomførte synskorrigerende laserbehandling, tjente tiendeler og sparte penger.

Du kjenner kanskje søsteren, Christina, men nå for tiden hører du oftere om hennes bror hekkeløper Vladimir Vukicevic, 10 ganger…

Mitt råd er: Bestill en forundersøkelse. Vurder så etterpå om du ønsker å gjennomføre behandlingen.

Synsoperasjonen er økonomisk lønnsomt men det viktigste er investeringen i livskvaliteten.

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Hadde det vært verdensmesterskap i laseroperasjon hadde jeg satt pengene mine på Argus Syn.

Bestill øyelegetime uten henvisning