Vår sykepleier følte seg i trygge hender under hele laseroperasjonen

Referanser

Katrine Enge Torp ser i dag like godt som hun gjorde rett etter at hun tok laseroperasjon hos Argus for 10 år siden. Hun har vært en viktig medarbeider i klinikken i 12 år og kjenner virksomheten ut og inn. I tillegg til å være ansvarlig for koordineringen og arbeidet på operasjonsstuene, er Katrine ansvarlig for klinikkens kvalitetsarbeid. Argus ble ISO – sertifisert i 2004 og var en foregangs-klinikk i Norge innenfor dette området. – Jeg jobber blant annet med systematisk avvikskontroll og kontinuerlig forbedring av rutinene for å tilfredsstille pasientenes trygghet og forventninger samt myndighetenes krav, forteller Katrine.På fritiden jobber Katrine som gruppeinstruktør på SatsElixia. Hun er også småbarnsmor med to aktive gutter. Hverdagen uten briller er absolutt å foretrekke, sier Katrine med et stort smil der hun farer forbi.

Valgte laseroperasjon

Før Katrine ble operert var hun plaget av briller som stadig var i veien og gjentagende hodepine, noe som gjorde henne lettere sliten. Da hun hadde jobbet hos Argus et par år bestemte hun seg derfor for kvitte seg med brillene for godt. Daglig så hun den spontane gleden og entusiasmen hos nyopererte pasienter. Nå var det hennes tur.

Etter en grundig forundersøkelse ble det klart at Katrine egnet seg for en synskorrigerende laseroperasjon. Hun følte seg rolig og avslappet under behandlingen. Katrine hadde assistert ved utallige operasjoner sammen med øyelege Willy Pettersen og visste at hun var i trygge hender.

Hos Argus Syn opereres de ansatte

Mange pasienter synes det er betryggende å høre at alle ansatte hos Argus Syn, som har hatt behov for det, er blitt synsoperert. Øyelege Willy Pettersen forteller at han gjennom årene har behandlet mange av sine kolleger og ansatte samt venner og familie. Katrine Enge-Torp og øyelege Willy Pettersen, som begge har operert synet, anbefaler varmt behandlingen til andre. Synsoperasjonen har gitt oss langt bedre livskvalitet og en lettere hverdag.

Flere Referanser

Mitt råd er: Bestill en forundersøkelse. Vurder så etterpå om du ønsker å gjennomføre behandlingen.

Synsoperasjonen er økonomisk lønnsomt men det viktigste er investeringen i livskvaliteten.

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Hadde det vært verdensmesterskap i laseroperasjon hadde jeg satt pengene mine på Argus Syn.

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Bestill Medisinsk forundersøkelse