Liv Frogner (62) opplevde ubehag ved linsebruk – tok linseoperasjon

Referanser

Liv Frogner jobber på et bo og rehabiliteringssenter. Hun forteller at hun var totalt avhengig av briller før hun gjennomførte synskorrigerende linseoperasjon hos Argus Syn.

Med alderen kom også behovet for tre forskjellige briller – og nye måtte kjøpes hele tiden da styrkene forandret seg, forteller Liv.

Smertefri linseoperasjon
«Videre mislikte jeg sterkt å gå med brillene, de skled og var i veien. Jeg prøvde meg på å bruke linser, men det var ingen god løsning for meg da jeg fant det svært ubehagelig å få linser av og på. Etter at en venninne hadde vært på Argus Øyeklinikk og kom med en anbefaling, tok jeg selv kontakt med klinikken».

«Jeg ble utredet og bestemte meg for å få korrigert synet mitt. Ikke lenge etter hadde jeg time for synskorrigerende linseoperasjon. Jeg fikk synet korrigert ved hjelp av såkalte multifokale linser og jeg ser nå godt både på avstand og nært. Selve behandlingen var overraskende enkel og helt smertefri. Ikke har jeg hatt noe ubehag i etterkant heller».

Fornøyd med oppfølgingen hun fikk underveis
Liv forteller at hun ganske umiddelbart etter inngrepet kunne se normalt, og at hun nå lever et brillefritt liv.

«Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen jeg har fått på Argus Øyeklinikk. Jeg har opplevd det veldig trygt at jeg til enhver tid har kunne tatt kontakt med klinikken når jeg har hatt ting jeg har lurt på. Jeg opplever det som et mirakel at jeg nå ser perfekt uten briller på. Dette er den beste investeringen jeg har gjort».

Les mer om vår medisinske forundersøkelse her.

Flere Referanser

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Jarl Magnus Riiber kommer inn på mitt kontor og slår av en prat etter at han har vært på kontroll…

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Roeren Are Standli er klar for OL i Tokyo etter synskorrigerende laseroperasjon

Februarsolen varmer gjennom vinduene til Argus Syn i Lille Grensen 5. Det er OL i Pyeon Chang. Hele Norge er…

Bestill Medisinsk forundersøkelse