Nadya Khamitskaya synes at verden simpelthen er blitt vakrere etter laseroperasjon av øynene

Referanser

Jeg har brukt linser og briller fra jeg var liten. Men jeg kunne ikke danse med briller fordi sidesynet ble så begrenset, og linser ble et problem da jeg begynte å sy – støvet gjorde at jeg fikk infeksjoner. Så da en venn fortalte at synskorrigerende laseroperasjon var noe av det mest fornuftige han hadde gjort, var jeg ikke sen om å bestille en forundersøkelse hos Argus.

Ble tatt varmt imot

Jeg følte det nesten som litt luksus å være ‘pasient’. Øyelegen var veldig rolig og behagelig, og var nøye med å spørre om jeg ønsket å gjennomføre laseroperasjon av øynene. Jeg fikk time for operasjon tre uker senere. Allerede et par timer etter behandlingen kunne jeg se klart.

Tro det eller ei, men jeg hadde faktisk dansetime samme dag som jeg gjennomførte laseroperasjonen, og det gikk helt supert! Følelsen av å våkne og se klart hver morgen, kan nesten ikke beskrives.

Livet mitt har blitt så utrolig mye enklere og klarere – ja, verden er simpelthen blitt vakrere!

Flere Referanser

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Jarl Magnus Riiber kommer inn på mitt kontor og slår av en prat etter at han har vært på kontroll…

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Roeren Are Standli er klar for OL i Tokyo etter synskorrigerende laseroperasjon

Februarsolen varmer gjennom vinduene til Argus Syn i Lille Grensen 5. Det er OL i Pyeon Chang. Hele Norge er…

Bestill Medisinsk forundersøkelse