Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!


Hvorfor velge oss?

Kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel

Lengst og bredest erfaring i Norge

Legene hos Argus Syn har vært pionerer i Norden både innen synsoperasjoner med laser og linser. Øyelege Willy Pettersen åpnet klinikk for laseroperasjon av øyne for mer enn 20 år siden. Klinikken benytter sykepleiere og optiker med mer enn 10 års erfaring hos Argus Syn innen dette feltet.

Høy kompetanse

Legene hos Argus Syn er til en hver tid oppdatert på det nyeste innen synskorrigerende kirurgi og blir ofte referert til i media. Alt hjelpe- og behandlingspersonell hos Argus Syn er offentlig godkjent helsepersonell.

Kvalitet i alle ledd

Som pasient hos Argus Syn vil legen følge deg gjennom alle ledd knyttet til behandlingen, fra forundersøkelsen til etterkontroller. Det blir satt av god tid til grundig medisinsk kartlegging og informasjon slik at alle behov og forhold blir ivaretatt.

Monrad Reksten Askevold, 46 år

Livet har blitt mye enklere og frihetsfølelsen er stor. Å dra på fisketur på Finnmarksvidda uten briller og linser var en ubetalelig opplevelse!

Fornøyde pasienter

Øyelegene hos Argus Syn har operert tusenvis av fornøyde pasienter. Et vanlig utsagn etter operasjonen er:
«Jeg angrer på at jeg ikke gjorde dette tidligere».

Omsorg, trivsel og trygghet

Klinikken er kjent for sin varme og trygge atmosfære. Du møter et hyggelig og serviceinnstilt team med et ”glimt i øyet”, som står klare til å ta vare på deg og dine behov.

Det beste tekniske utstyret

Klinikken har det nyeste og mest avanserte utstyret for kartlegging av øynene og gjennomføring av synskorrigerende behandling både med laser og linser.

“Skreddersydd” behandling

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlingsmetoder tilpasset den enkeltes behov.

ISO sertifisert klinikk

Argus Syn er ISO sertifisert og har fokus på sikkerhet, kontinuerlig kvalitetskontroll og kvalitetsutvikling. For å opprettholde sertifiseringen blir klinikken revidert hvert år av Dovre sertifisering.

Kort ventetid

Argus Syn har kort ventetid for sine pasienter. Dette  gjelder  både for dem som planlegger synskorrigerende behandling, grå stæroperasjon og for dem som trenger  time eller kontroll hos øyelege.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!