Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Laseroperasjon / Laserbehandling

Laseroperasjon er en fellesbetegnelse på ulike behandlingsmetoder gjennomført med laser. Argus tilbyr behandlingsmetodene IntraLase LASIK, SmartPuls – «No touch» og ASA .

Med laserbehandling kan vi korrigere nærsynthet til rundt -10, langsynthet til +4 og skjeve hornhinner til -7.

Med en grundig medisinsk forundersøkelse finner vi ut hvilken behandlingsmetode som passer ditt syn best.

Hva skjer under operasjonen?

Før behandlingen av synsfeil hos Argus Syn vil du få en grundig medisinsk konsultasjon (forundersøkelse) med øyelege, optiker og sykepleier.

Argus Syn er opptatt av at det er høy kvalitet og profesjonalitet i alle ledd av behandlingen, dvs både før, under og etter operasjonen. Informasjonsflyt og instruksjoner underveis er viktig for oss, slik at pasienten hele tiden er oppdatert og får det beste resultat av behandlingen.

Før operasjonen gir vi pasienten bedøvende øyedråper. Man kjenner derfor ingen smerte under inngrepet. Laserbehandlingen tar bare noen få sekunder og mange av våre pasienter blir overrasket over hvor rask og enkel behandlingen var.

Hvorfor gjøre synskorrigerende operasjon hos Argus Syn?

Legene og helsepersonellet hos Argus Syn er et meget erfarent og dyktig team. Som pasient vil du oppleve å være godt ivaretatt og få god service gjennom hele behandlingsforløpet. Klinikken har de mest moderne og avanserte lasermaskinene på markedet. Klinikken er ISO sertifisert, som betyr gode rutiner og kvalitet i alle ledd. For teamet hos Argus Syn er hver pasient like viktig og unik og vi er opptatt av å gi alle en behandling og god opplevelse som blir et minne for livet.

Pasientene våre forteller at de er overrasket og imponert over de gode resultatene og oppfølgingen på klinikken. De forteller om den varme og trygge atmosfæren og den unike servicen de møtte hos Argus Syn.

Les mer om kundeopplevelser på våre nettsider eller ta kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende behandlingen av ditt syn.