Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Hjarle Sundgården

Laseropererasjon

Jeg kontaktet Argus Syn etter en anbefaling fra en kollega. Gjennom hele livet hadde jeg sett klart uten briller eller linser. Etter hvert begynte å merke et lesesynet ble dårligere. Det var slitsomt å merke at jeg ikke lenger kunneklare meg uten briller.

Til tross for at jeg ved en annen klinikk fikk vite at det var vanskelig å behandle meg, valgte jeg å følge rådet jeg fikk hos Argus Syn. Undersøkelsen hos Argus var mye mer omfattende og grundig enn det jeg opplevde på første stedet jeg var. Spesielt positivt var det at øyekirurgene er involvert i forundersøkelsen og oppfølgingen. Service, oppfølging og informasjon underveis var også en helt annen enn hva jeg hadde blitt møtt med på den første klinikken. Argus Syn er preget av vennlighet og et personale som strekker seg for at du skal få det best mulig.

Synsoperasjonen gikk veldig greit. Allerede dagen etter var jeg igjen i full vigør. Mine briller er nå gjemt i en skuff og laseroperasjonen har gjort min hverdag mye enklere. Jeg vil på det varmeste anbefale Argus dersom du vurderer synsoperasjon.


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!