Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Mann som tok en synsoperasjon hos Argus Syn

Jo Simen Skog, 38 år

Laseroperert syn

Helt siden ungdomstiden har jeg vært aktiv med wakeboard, bordtennis og go-karting. Jeg har også drevet med diverse former for studiotrening. Jeg lever med andre ord et aktivt liv.

Da jeg i 20-års alderen måtte begynne med briller, ble dette et problem for meg både i forhold til idrettsaktivitetene, men også i andre sammenhenger. Det var for eksempel et irritasjonsmoment hele tiden å måtte passe på at brillene ikke var skitne, noe de ofte var når jeg var på jobb, gikk i møter osv.

Linser var et kapittel i seg selv. Etter at vi hadde forsøkt 5-6 forskjellige typer måtte optikeren konkludere med at øyefasongen min ikke var egnet for linser. De kom rett og slett ikke på plass slik de skulle. Det tok ca. 2 år før jeg la linseprosjektet på hylla. Da hadde jeg sløst bort mye tid og penger.

For meg var en laseroperasjon av øynene akkurat det jeg trengte. Valget falt på Argus etter en konsultasjonstime.

Det er nå ca. 10 år siden operasjonen og jeg ser fortsatt like godt. Det er deilig å ikke være avhengig av briller eller linser. Synsoperasjonen har vært midt i blinken for meg og jeg er veldig fornøyd med valget jeg tok. Jeg er fremdeles veldig aktiv og som superbirkebeiner (sykkel, løping og langrenn) er det fantastisk å ikke skulle tenke på å bruke briller.

Jeg ville gjort det samme igjen!


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!