Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Knut Solberg, synsoperasjon hos Argus Syn

Knut Solberg, ingeniør

Linseoperasjon

ARBEIDSHVERDAGEN BLE ENKLERE UTEN BRILLER

Vi møter en strålende fornøyd Knut Solberg som ønsker å dele sin gode erfaring knyttet til valget om å ta synskorrigerende operasjon hos legene på Argus Syn.

Knut bestemte seg for å sjekke mulighetene for behandling etter at  både hans sønn og datter hadde fått godt syn etter en laseroperasjon. De var begge svært fornøyde med behandlingen de hadde fått og oppfordret faren sin til også å ta kontakt med klinikken.

Forundersøkelsen ga gode resultater

Forundersøkelsen viste at Knuts øyne var godt egnet for synskorrigering. Han ble anbefalt en RLE operasjon. Dette er en hyppig utført og svært trygg metode for å behandle personer med aldersforandringer i synet. Denne operasjonen ville gjøre at Knut kunne møte fremtiden med et syn der han både ser godt på avstand, og kan lese uten briller. Dette var gode nyheter for en som ofte opplevde at han sto helt hjelpeløs fordi han til stadighet lette etter brillene som  han hadde forlagt.

Skeptisk? Start med å kontakte Argus Syn!

Mange mennesker føler det skremmende og som å tråkke over en ”høy terskel” å i det hele tatt vurdere å gjøre en synskorrigerende operasjon. Knuts råd til disse er å kontakte Argus Syn for en uforpliktende forundersøkelse. Etter dette første møtet med klinikken fikk han god forståelse for hva det hele gikk ut på og han følte seg trygg. Han opplevde at legens grundige medisinsk undersøkelse av øynene og og ikke minst den gode informasjon om behandlingen var betryggende. Han uttrykker at han er er imponert over den saklige, rolige og nøkterne informasjonen han fikk. Dette ga meg et  godt og solid  grunnlag for avgjørelsen om å la synet mitt korrigeres, forteller han.

Vellykket operasjon og en enklere arbeidshverdag

Operasjonen gikk over all forventning og Knut forteller at han spesielt godt husker den hyggelige stemningen på operasjonsstua. De urolige nervene slapp raskt taket. Legen og sykepleierne var flinke til å skape en god atmosfære der han følte seg trygg og ivaretatt. Latteren satt løst og det hele føltes som det var overstått før han egentlig forstod at operasjonen hadde begynt. Knut rapporterer om en helt smertefri behandling.

Som ingeniør merker Knut Solberg at arbeidsdagen har blitt mye lettere etter synsoperasjonen. Han slipper å ta brillene av og på hele tiden og det er slutt på duggete og uklare brilleglass når han er ute. Det er ikke lenger problematisk å lese tabeller og annen liten skrift uten briller. Knut sier han føler at  synet er blitt som i ungdommen og han er blitt fast leser av menyen når han er på restaurant og vennene har glemt lesebrillene.

Knut anbefaler ofte personer han møter å kontakte Argus for synsoperasjon. Om sin egen behandling avslutter han:


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!