Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Liv Frogner, 62 år

Linseoperasjon

Liv Frogner jobber på et bo og rehabiliteringssenter og sier:
«Jeg var før behandlingen totalt avhengig av briller. Med alderen kom også behovet
for tre forskjellige briller – og nye måtte kjøpes hele tiden da styrkene forandret seg.

Videre mislikte jeg sterkt å gå med brillene, de skled og var i veien. Jeg prøvde meg på å bruke linser, men det var ingen god løsning for meg da jeg fant det svært ubehagelig å få linser av og på. Etter at en venninne hadde vært på Argus Øyeklinikk og kom med en anbefaling, tok jeg selv kontakt med klinikken.»

Jeg ble utredet og bestemte meg for å få korrigert synet mitt. Ikke lenge etter hadde jeg time for behandling. Jeg fikk synet korrigert ved hjelp av såkalte multifokale linser og jeg ser nå godt både på avstand og nært. Selve behandlingen var overrakende enkel og helt smertefri. Ikke har jeg hatt noe ubehag i etterkant heller.
Ganske umiddelbart etter inngrepet kunne jeg se normalt og jeg lever nå et brillefritt liv. Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen jeg har fått på Argus Øyeklinikk.

Jeg har opplevd det veldig trygt at jeg til enhver tid har kunne tatt kontakt med klinikken når jeg har hatt ting jeg har lurt på. Jeg opplever det som et mirakel at jeg nå ser perfekt uten briller på. Dette er den beste investeringen jeg har gjort.


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!