Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Lege Mari Ringstad, pasient hos Argus Syn

Mari Ringstad, 33 år

Laseroperert syn

– Laserbehandlingen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. 

Mari Ringstad er lege. Hun kommer fra Finnsnes i Troms fylke. Hun er en aktiv dame og er i dag takknemlig for at hun kan leve et brille- og kontaktlinsefritt liv etter behandling hos Argus Syn. Et sentralt problem i hverdagen er eliminert. Mari er glad i å trene og gå turer ute i naturen og hun så seg etter hvert grundig lei av å få ulike aktiviteter ødelagt av kontaktlinser som falt ut eller briller som ikke fungerte.

En god og langsiktig løsning

Dårlig syn var også problematisk for Mari, som hadde et langt og krevende medisinstudium foran seg. Det er nå gått 9 år siden Mari siden ble laseroperert og hun har ikke angret en dag. Hennes synssituasjon før behandlingen var et stort hinder. Brillene ga henne mye hodepine og alternativet var kontaktlinser, som Mari syntes det var mye styr og store kostnader med. Selv om det finnes gode kontaktlinser mener hun bestemt at ingen ting kan måle seg med det å klare seg uten synshjelpemidler. På bakgrunn av dette bestemte hun seg for å investere i en langsiktig løsning. Hun ville opereres. Hennes første møte med Argus var på deres hjemmesider. Hun fant god informasjon om ulike løsninger og bestemte seg for å bestille en forundersøkelse.

Resultat over all forventning

Undersøkelsen gikk fint. Etter en grundig medisinsk vurdering ble hun klarert for behandling og fikk det hun beskriver som god informasjon om forventninger til laseroperasjonen. På behandlingsdagen ble hun godt ivaretatt underveis og engstelsen forsvant. Operasjonen og resultatet gikk over all forventning. Samme kveld, som hun ble operert var hun ute og traff venner!

Følte seg trygg hele veien

Mari understreker at ved siden av å få godt syn, er det hun husker best den positive opplevelsen hun hadde av øyelege Willy Pettersen og hans team. Hun følte seg utrolig godt ivaretatt på klinikken hos det trivelige personalet som både var profesjonelle og ikke minst rutinerte. Dette var helt grunnleggende for at hun følte den tryggheten hun gjorde. Avslutningsvis uttrykker hun at det for henne er uforståelig at de som har muligheten til synsoperasjon ikke velger denne løsningen. Hun sier også med et stort smil at hun på det varmeste anbefaler Argus Syn.

PÅSKETILBUD! Laseroperer begge øynene nå!

Spar 4000,-

Tilbudet varer til og med 09. april


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!