Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Nina Stang, 32år

Linseoperasjon

Jeg fikk mitt første par med briller da jeg var 4 år. Jeg var overlangsynt og hadde skjeve hornhinner. Gikk med ”lapp” på øyet i flere år for å trene opp det svakeste av øynene.
I forbindelse med idrett fikk jeg mine første linser da jeg var ca 13 år. Det fungerte heller dårlig.

Utdannelse og mitt aktive liv har aldri vært lett å kombinere med synet mitt. Mange ganger har jeg vært svært så frustrert. Jobbene mine krever ekstra presisjon. I tillegg må jeg bruke fargede beskyttelsesbriller fordi jeg arbeider med laser. I vinter ble synet ytterligere forringet. Ingen linser kunne tilpasses og jeg fikk store problemer med å utføre jobben min. Dermed satte jeg i gang å sjekke mulighetene for synskorrigerende behandling for alvor. Tilbudet vi har her på Vestlandet er ikke tilfredsstillende nok. For meg var det kun Argus som var aktuell!

Selv om veien er lang fra Sandnes til Oslo, synes jeg kvaliteten og måten jeg ble tatt i mot på; av personlige medarbeidere som kunne jobben sin og med lengst erfaring i Norge, er viktigere enn alt annet. Jeg fikk korrigert synet ved hjelp av en hjelpelinse i øyet. Senere i høst fikk jeg en korrigerende laserbehandling på det ene øyet. De første ukene etter behandlingene var synet litt tåkete, men det kom seg dag for dag. Lite ubehag var det også!

I dag har jeg ”perfekt” syn. Ingen problemer i det hele tatt, og det lille ubehaget var det vel verd. Nå kan jeg gjøre det jeg vil, uten å huske på linsevæske, beholder og øyedråper for tørre og såre øyne eller briller…

Takk for et bedre og enklere liv!!


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!