Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Solveig Gjerde tok en laseroperasjon hos Argus Syn

Solveig Gjerde

Laseroperert syn

BEDRE SYN ENN NOEN GANG ETTER LASEROPERASJON

Synet ble mye bedre enn det jeg hadde med kontaktlinser, sier Solveig Gjerde etter sin vellykkede laseroperasjon. Solveig har brukt briller fra hun var liten. I 18års alderen byttet hun ut brillene med kontaktlinser. Etter 30 år hadde hun hadde fått nok.

Jeg synes det var slitsomt og ofte et styr å være avhengig av linsene. Spesielt på havet begrenset det min frihet, sier Solveig som elsker sommeren og båtlivet i den svenske skjærgården.Solveig bestemte seg for å sjekke mulighetene for synsoperasjon og kontaktet øyelege Willy Pettersen.

Øyesykdom i familien

I familien til Solveig har de en historikk med øyesykdom,  noe som førte til at hun var ekstra spent før konsultasjonen. Kunne hun i det hele tatt korrigere synet med laser? Undersøkelsen viste at det ikke var noe galt med øynene hennes og at om hun hadde lidd av familiesykdommen hadde det ikke vært noe problem. I følge Dr Pettersen var det ingen konflikt mellom laserbehandling og  øyesykdommen hun hadde i familien. Solveig forteller oss at etter forundersøkelsen følte hun seg sikker på sitt valg. Måten hun ble møtt på vekket tillit og all informasjonen hun fikk var grunnleggende for at hun skulle føle seg trygg.

Lite ubehag rundt laseroperasjonen

I følge Solveig så var laserbehandlingen en positiv opplevelse, og hun ble beroliget underveis. Grundig informasjon om hva som til enhver tid skulle skje, gjorde at nervene slapp taket. Hun var overrasket over hvor lite ubehag det var under operasjonen. Da operasjonen var gjennomført fikk hun med medisiner hun skulle bruke mot ubehag etter behandlingen og i løpet av noen timer klarnet synet. Dagen etter var hun på kontroll før hun gikk på jobb – med perfekt syn!

Hvordan har operasjonen påvirket livet ditt?

Livet har for meg blitt et helt annet. Jeg trodde jeg så godt med linser, så overraskelsen var stor første gang vi dro på båttur etter laseroperasjonen. Plutselig så jeg alle sjømerkene jeg tidligere hadde hørt min mann snakke om. Det var en virkelig ”a-ha” opplevelse . Synsoperasjonen har gitt meg bedre syn enn det jeg hadde med kontaktlinser! Frihetsfølelsen jeg fikk da jeg kunne ta en dukkert i sjøen uten å tenke på briller og linser var stor. Dette er to av utallige fordeler jeg har fått med nytt syn.

En talsmann for de positive erfaringene

Solveig Gjerde ønsker å være talsmann for de positive erfaringene  hun har opplevd rundt synsoperasjonen – hun ønsker å være en motvekt til negative historier som finnes i media. Tilfellet er jo faktisk  at de aller fleste er kjempefornøyd etter sin synsoperasjon. Det er helt naturlig å være nervøs med tanke på å operere øynene, men dette er et lite og sikkert inngrep.

– Jeg trenger ikke engang lesebriller, hvor fantastisk er ikke det? Den faglige tyngden jeg møter hos Argus Syn og Willy Pettersen har gjort meg trygg i hele prosessen og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har angret et sekund.

Ta kontakt med Argus Syn for en uforpliktende forundersøkelse og hør hvordan de kan hjelpe deg til en bedre hverdag.


Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!