Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!


Våre Medarbeidere

Øyelege Willy Pettersen

Dr. Willy Pettersen er utdannet spesialist i øyemedisin fra universitetet i Tromsø.

Gjennom sin øyelegepraksis både på sykehuset og privat, så Willy Pettersen stadig pasienter som slet med ulike synsproblemer. Han fattet tidlig interesse for operasjonsteknikker, som kunne gi disse pasientene en lettere hverdag der de slapp å være avhengig av briller og linser. Tidlig på 80-tallet begynte forskningen innen synskorrigerende (refraktiv) kirurgi å ta form.

Øyelege Pettersen reiste årlig til USA og var aktivt tilstede helt fra de første møtene om denne nye behandlingsformen. Han har siden den gang vært en ledende pionér I Norden innen fagfeltet synskorrigerende laserkirurgi. I 1991 åpnet han praksis med synskorrigerende laserbehandling i Norge sammen med to andre kolleger.

Dr. Pettersen har i alle år fulgt nøye med og vært en foregangsmann innen utviklingen av refraktiv kirurgi. Våren 2001 fikk han æren av å introduserte Zyoptix i Norge. Argus var også den første klinikken i Norge som tok i bruk IntraLaseTM.

Øyelege Willy Pettersen har «Diploma in Refractive Surgery» fra European Society of Cataract and Refractive Surgery. I løpet av de siste 20 årene har Dr. Pettersen foretatt laseroperasjon på tusenvis av øyne. Det finnes mange glade og fornøyde pasienter helt fra tidlig på 90 tallet som ble operert hos Willy Pettersen da denne behandlingsformen var ny i Norge.

Willy Pettersen er kjent som en dyktig kirurg og pasientene gir ofte uttrykk for at de setter stor pris på hans hyggelige vesen og rolige og trygge væremåte.

Øyelege Jonathan Strauch

Dr. Jonathan Strauch studerte medisin ved Karolinska Institutet i Stockholm i perioden 1983 til 1988. Han visste allerede under studietiden at han ønsket å bli øyelege og startet dermed på sin spesialistutdannelse rett etter grunnstudiet.

Jonathan Strauch var en av de aller første kirurgene i Norden da han omkring år 2000 begynte å operere inn synskorrigerende linser i øynene til pasientene. Frem til da hadde det kun vært vanlig grå stær behandling som kunne tilbys. Siden den gang har Jonathan Strauch operert inn tusenvis av multifokale linser slik at pasientene kan se godt på både fjernt og nært. Øyelege Strauch har også med årene opparbeidet en bred erfaring innen laserbehandling av øyne.

Legene opererte hverandre

Hos Argus Syn har Øyelege Willy Pettersen og Øyelege Jonathan Strauch, operert synet til hverandre. Begge øyelegene er svært fornøyde med sin brille og linsefrie tilværelse.

I tillegg har Dr. Pettersen operert alle blant helsepersonellet på klinikken, som har hatt behov for å korrigere synet sitt. Han har også operert synet hos alle som hadde behov for det i sin nærmeste familie.

Øyelege Jon Erik Slagsvold

Dr Jon Erik Slagsvold er utdannet spesialist i øyesykdommer fra universitetet i Bergen. Han er en av pionerene i Norge innen moderne linse-kirurgi. Slagsvold var sammen med en kollega den første i landet til å ta i bruk operasjonsmetoden Phacoemulsifikasjon. Denne operasjonsmetoden er i dag ledende i verden.

Slagsvold har deltatt i flere studier for utprøving av synskorrigerende linser, som i dag brukes for å behandle alders-syn. Denne behandlingsformen gjør at man i dag kan klare seg godt uten lesebriller fra 45 – 50 års alderen og fremover. Slagsvold har gjennom mange år bidratt til viktig forskning innen øyemedisin og har flere publikasjoner å vise til, nasjonalt og internasjonalt.

Øyelege Jon Erik Slagsvold har høy anseelse i øyelege-miljøet. Blant annet er han kjent for sine tallrike nasjonale og internasjonale foredrag og presentasjoner innen feltet intraokkulære linser.

Øyelege Anders Sandbu Strand

Dr. Anders Sandbu Strand er spesialist i øye-medisin. Han ble utdannet ved Universitetet i Oslo, (1999-2005) og tok spesialistutdannelsen ved Sykehuset Innlandet og  Ullevål Universitetssykehus. Dr. Sandbu Strand diagnostiserer og behandler ulike øyeproblemer og sykdommer. Han utfører også ulike øye og katarakt- operasjoner. Anders Sandbu Strand sitter i styret i Norsk Øyelegeforening.

Optiker Jan-Egil Trobe

Optiker Jan Egil Trobe har lang og bred kompetanse innen synskorrigerende virksomhet. Han jobbet i mange år med tilpassing av kontaktlinser og tok senere videreutdanning innen øyesykdommer.

Siden 2001 har Jan Egil Trobe arbeidet med forundersøkelser, operasjonsassistanse og kontroller for refraktiv kirurgi. Han har arbeidet for Argus i mange år og sitter som optiker med en unik kompetanse innen synskorrigerende kirurgi både med laser og linser.

Optiker Øyvind Jacobsen

Optiker Øyvind Jacobsen har lang erfaring innen sitt fagfelt. Han ble utdannet fra Høyskolen på Kongsberg i 1975. Senere var han blant annet ansatt som produktansvarlig hos Aspit Optikk på Kongsberg for salg av optisk og kirurgisk utstyr til optikere og øyeleger. Han har også jobbet han som selvstendig næringsdrivende med  drift av to optiske forretninger i Skien.

Jacobsen har vært ansatt hos Argus i flere år og har lang erfaring innen forundersøkelser og kontroller av pasienter for synskorrigerende kirurgi.

Sykepleiere

Liv Brandal Skjærstad

Sykepleier | Kommunikasjonsansvarlig

liv.skjaerstad@argus-syn.no

Katrine Enge Torp

Sykepleier | Kvalitetsansvarlig

katrine.enge@argus-syn.no

Anette Syvertsen

Sykepleier

anette.syvertsen@argus-syn.no

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg!