Bestill forundersøkelse for synsoperasjon Bestill øyelegetime uten henvisning

Behandlinger

Er du lei av briller eller kontaktlinser? Eller av lesebrillene som skal av og på hele tiden? Argus Syn tilbyr alle tilgjengelige behandlinger for å oppnå varig godt syn. Besøk oss for en uforpliktende forundersøkelse og vi finner den behandlingsmetoden som passer deg og dine øyne.

Prisliste for øyelegetjenester

Prisliste for øyelegetjenester Operasjonspriser er oppgitt som pris pr. øye.

Øyelokkoperasjon

Hos enkelte kan det bli så mye overskudd av hud på øvre øyelokk at det kan påvirke synet. En øyelokkoperasjon vil kunne gi betydelig bedring av denne tilstanden.

Privat øyelegetime

Når sykdommer, synsforstyrrelser eller andre øyeproblemer dukker opp, er rask undersøkelse og behandling ofte avgjørende for å få et godt sluttresultat.

Synskorrigerende Grå stær operasjon

Er du gråstæroperert og ønsker å bli kvitt brillene? En enkel korreksjon kan løse problemet ditt.

Synskorrigerende Linseoperasjon

Vår erfaring er at svært mange forbinder synsoperasjon med laserbehandling av øynene. Det er imidlertid også vanlig å korrigere synet ved hjelp av linseoperasjoner.

Synskorrigerende Laseroperasjon

Laseroperasjon er en fellesbetegnelse for ulike operasjonsmetoder der man benytter laser for å gjennomføre en varig korrigering av synsfeil (nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alders-syn).

Medisinsk forundersøkelse

Medisinsk forundersøkelse Grunnlaget for en trygg og vellykket synskorrigerende behandling ligger i forundersøkelsen Hensikten med den medisinske forundersøkelsen er å…

Bestill medisinsk forundersøkelse Bestill øyelegetime uten henvisning