Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Hvorfor velge Argus Syn?

Kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel hos Argus Syn

Illustrasjonsbilde med øyelege og pasient

Lengst og bredest erfaring i Norge

Legene hos Argus Syn har vært pionerer i Norden både innen synsoperasjoner med laser og linser. Øyelege Willy Pettersen åpnet klinikk for laseroperasjon av øyne for mer enn 20 år siden. Klinikken benytter sykepleiere og optiker med mer enn 10 års erfaring hos Argus Syn innen dette feltet.

Høy kompetanse

Legene hos Argus Syn er til en hver tid oppdatert på det nyeste innen synskorrigerende kirurgi og blir ofte referert til i media. Alt hjelpe- og behandlingspersonell hos Argus Syn er offentlig godkjent helsepersonell.

Kvalitet i alle ledd

Som pasient hos Argus Syn vil legen følge deg gjennom alle ledd knyttet til behandlingen, fra forundersøkelsen til etterkontroller. Det blir satt av god tid til grundig medisinsk kartlegging og informasjon slik at alle behov og forhold blir ivaretatt.

All kompetanse og beste teknologi på ett sted

Vår filosofi er at det er en styrke og til det beste for pasientene at man samler de dyktigste fagfolkene og det beste utstyret på ett sted. Vi mener dette sikrer den tryggeste behandlingen og de beste synsresultatene.
Hos Argus Syn møter du de legene som har lengst erfaring i Norge innen alle metoder for synskorrigerende kirurgi. Sykepleierne og optikerne har også ledende kunnskap innen feltet. De har alle vært tilknyttet Argus siden tidlig på 2000 tallet.
Argus Syn har de aller nyeste og mest avanserte lasermaskiner og undersøkelsesutstyret. Klinikken har investert i totalt ny maskinpark i løpet av de to siste årene

All oppfølging etter operasjonen er inkludert så lenge du har behov, opp til 5 år.

Normalt vil det være tilstrekkelig med 3 kontroller etter operasjonen. En sjelden gang vil det være behov for oppfølging utover dette. Da fortsette vi med kontroller og eventuelle etterbehandlinger frem til både pasienten og legen er fornøyd med resultatet.

Alle nødvendige etterbehandlinger er inkludert i operasjonshonoraret.

Eksempler på dette er kostnadsfri laserjustering etter en linseoperasjon eller laseroperasjon i de tilfellene hvor en slik ekstra behandling kan gi enda bedre syn.

Kontakttelefon til kirurgen 7 dager i uken, hvis du er bekymret etter operasjonen

Alle pasienter som er operert hos Argus Syn, får tildelt telefonnummer til legen som opererte. Hvis det skulle oppstå tvil eller bekymring, er legen tilgjengelig på telefon for råd og hjelp.

Monrad Reksten Askevold, 46 år

Livet har blitt mye enklere og frihetsfølelsen er stor. Å dra på fisketur på Finnmarksvidda uten briller og linser var en ubetalelig opplevelse!

Fornøyde pasienter

Øyelegene hos Argus Syn har operert tusenvis av fornøyde pasienter. Et vanlig utsagn etter operasjonen er:
«Jeg angrer på at jeg ikke gjorde dette tidligere».

Omsorg, trivsel og trygghet

Klinikken er kjent for sin varme og trygge atmosfære. Du møter et hyggelig og serviceinnstilt team med et ”glimt i øyet”, som står klare til å ta vare på deg og dine behov.

Det beste tekniske utstyret

Klinikken har det nyeste og mest avanserte utstyret for kartlegging av øynene og gjennomføring av synskorrigerende behandling både med laser og linser.

“Skreddersydd” behandling

Vi tilbyr et bredt utvalg av behandlingsmetoder tilpasset den enkeltes behov.

ISO sertifisert klinikk

Argus Syn er ISO sertifisert og har fokus på sikkerhet, kontinuerlig kvalitetskontroll og kvalitetsutvikling. For å opprettholde sertifiseringen blir klinikken revidert hvert år av Dovre sertifisering.

Kort ventetid

Argus Syn har kort ventetid for sine pasienter. Dette  gjelder  både for dem som planlegger synskorrigerende behandling, grå stæroperasjon og for dem som trenger  time eller kontroll hos øyelege.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!