Om Argus Syn

Bestill medisinsk forundersøkelse for synsoperasjon Bestill øyelegetime uten henvisning

Argus Syn er en spesialklinikk innen synskorrigerende kirurgi

Klinikken utfører alle tilgjengelige behandlingsmetoder både med laser og linser. Dette gjør at vi kan tilby hver pasient den optimale operasjonsmetoden tilpasset den enkeltes behov.

Argus Syn har også en avdeling for øyekonsultasjoner. Det er kort ventetid på øyelegetime.

Hos Argus Syn møter du leger, sykepleiere og optikere med stor kompetanse innen synskorrigerende kirurgi

Argus syn er den den klinikken i Norge som har praktisert synskorrigerende kirurgi lengst. Øyelege Willy Pettersen, som er medisinsk ansvarlig for virksomheten, har utført denne behandlingsformen i mer enn 30 år og er en av pionerene i Norden innen dette fagfeltet. De fleste av helsepersonellet (sykepleiere og optikere) har vært tilknyttet klinikken siden tidlig på 2000 tallet. Gjennom systematisk opplæring, deltagelse i kongresser og kurs, leverandørkontakter og kunnskapsdeling, har er det hos Argus Syn skapt et team av positive, kunnskapsrike og erfarne øyeleger, optikere og sykepleiere. Tilbakemeldingene fra pasientene er at de opplever trygg og god behandling i et hyggelig og profesjonelt fagmiljø.

Kvalitetssikring

Argus Syn er ISO-sertifisert og har utviklet et omfattende kvalitetssystem for klinikken. Klinikken blir årlig revidert av Dovre sertifisering. Argus Syn ble første gang sertifisert i 2004 i henhold til ISO 9001: 2000 for synskirurgi og behandling av øyesykdommer. Klinikken ble i 2017 sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Argus-teamet

Behandlingen ledes av dr. Willy Pettersen som har utført synskirurgi på mer enn 20 000 øyne. Øyelege Willy Pettersen har lang erfaring innen synskirurgi, og var en av de første kirurgene i Norge som studerte de aktuelle teknikkene innen laserbehandling. Pettersen har utført synskirurgi med laser i 25 år.

Våre kirurger er medlemmer av Norsk Oftalmologisk Forening, European Society of Refractive and Cataract Surgery, American Society of Cataract and Refractive Surgery, og International Society of Cataract and Refractive Surgery. Legene ved Argus Syn driver kontinuerlig kompetanseutvikling og videreutdanning. De deltar årlig på internasjonale kongresser for synskorrigerende behandlinger og utveksler jevnlig erfaringer med kollegaer i utlandet.

Vår klinikk

Sentrale begreper for driften hos Argus Syn er kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel. Alle ansatte er fagpersoner med lang erfaring innen synskorrigerende kirurgi.

Vi har det hyggelig på jobben! Faktisk har alt helsepersonell på klinikken vært der i 11 år eller lenger. Argus-teamet sitter med en genuin kompetanse og erfaring.

Utstyret som benyttes er det mest avanserte på markedet og øyelegene er pioner i Norden innenfor synskorrigerende kirurgi både med laser og linser. Pasientene blir fulgt av øyelegene gjennom hele behandlingsforløpet fra forundersøkelsen til etterkontrollene.

I støttefunksjonene møter du erfarne sykepleiere og optikere.

Argus Vital er også en del av Argus familien som holder til i samme bygg som Argus Syn.

 


 

Viktig om smittevern

Som kirurgisk klinikk har Argus Syn gjennom alle år praktisert et omhyggelig og kvalitetssikret hygiene- og renholdsregime for å eliminere muligheten for bakterievekst og smitte. Disse tiltakene er ytterligere skjerpet inn før og under koronapandemien.

Dersom du ikke føler deg helt frisk på den avtalte dagen for besøk, ber vi om at du holder deg hjemme og i stedet kontakter oss for å avtale ny tid – noe som selvsagt er kostnadsfritt og uproblematisk.

Besøkende til klinikken oppfordres til å benytte antibacdispenseren i resepsjonsområdet til å rengjøre hendene ved ankomst.

Velkommen til Argus Syn!

 

Bestill medisinsk forundersøkelse Bestill øyelegetime uten henvisning