Snakk med
sykepleier
X

Bli kvitt briller og linser du også!

Snakk med en av våre erfarne sykepleiere om å bli brillefri.

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!


Om Argus Syn

Argus Syn er en spesialklinikk innen synskorrigerende kirurgi.

Klinikken tilbyr alle tilgjengelige behandlingsmetoder både med laser og linser. Vi kan dermed tilby hver pasient den optimale operasjonsmetoden tilpasset den enkeltes behov.

Hos Argus Syn møter du erfarne leger, sykepleiere og optikere

Kvalitet, sikkerhet og erfaring er de viktigste kjennetegnene for behandling hos Argus Syn, som er en ISO sertifisert øyeklinikk. Våre leger er pionerer innen synskorrigerende behandling – både når det gjelder laser og linseoperasjoner.

Kvalitetssikring

Argus Syn har innført kvalitetsystem og ble i 2004 sertifisert i henhold til ISO 9001: 2000 for synskirurgi og behandling av øyesykdommer. Klinikken ble i 2017 sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Øyelegetime

Argus Syn har også en avdeling for øyekonsultasjoner på kort varsel.

 

 argus_syn_FS_03

Argus-teamet

Behandlingen ledes av dr. Willy Pettersen som har utført synskirurgi på mer enn 20 000 øyne. Øyelege Willy Pettersen har lang erfaring innen synskirurgi, og var en av de første kirurgene i Norge som studerte de aktuelle teknikkene innen laserbehandling. Pettersen har utført synskirurgi med laser i 25 år.

Våre kirurger er medlemmer av Norsk Oftalmologisk Forening, European Society of Refractive and Cataract Surgery, American Society of Cataract and Refractive Surgery, og International Society of Cataract and Refractive Surgery. Legene ved Argus Syn driver kontinuerlig kompetanseutvikling og videreutdanning. De deltar årlig på internasjonale kongresser for synskorrigerende behandlinger og utveksler jevnlig erfaringer med kollegaer i utlandet.

Vår klinikk

Sentrale begreper for driften hos Argus Syn er kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel. Alle ansatte er fagpersoner med lang erfaring innen synskorrigerende kirurgi.

Vi har det hyggelig på jobben! Faktisk har alle på klinikken vært der i 11 år eller lenger. Argus-teamet sitter med en genuin kompetanse og erfaring.

Utstyret som benyttes er det mest avansert i markedet og øyelegene er pioner i Norden innenfor synskorrigerende kirurgi både med laser og linser. Pasientene blir fulgt av øyelegene gjennom hele behandlings-forløpet fra forundersøkelsen til etterkontrollene.

I støttefunksjonene møter du erfarne sykepleiere og optikere.

Argus Vital er også en del av Argus familien som holder til i samme bygg som Argus Syn.

 

800_0038

Bestill medisinsk forundersøkelse

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg for en time som passer!