Om Argus Syn

Bestill medisinsk forundersøkelse for synsoperasjon Bestill øyelegetime uten henvisning

Argus Syn er en spesialklinikk innen synskorrigerende kirurgi og øyelegetjenester

Klinikken utfører alle tilgjengelige behandlingsmetoder både med laser og linser. Dette gjør at vi kan tilby hver pasient den optimale operasjonsmetoden tilpasset den enkeltes behov.

Argus Syn har også en avdeling for øyekonsultasjoner. Det er kort ventetid på øyelegetime.

Hos Argus Syn møter du erfarne leger, sykepleiere og optikere

Øyelegene Willy Pettersen og Jonathan Strauch er begge blant pionerene i Norden innenfor fagfeltet synskorrigerende kirurgi. Dette gjelder både laser og linseoperasjoner. Alle sykepleierne og optikerne hos Argus Syn har vært tilknyttet klinikken siden tidlig på 2000 tallet og har spesialkompetanse innen refraktiv kirurgi.
Kvalitet, sikkerhet og erfaring er de viktigste kjennetegnene for behandling hos Argus Syn.

Kvalitetssikring

Argus Syn er ISO-sertifisert og har utviklet et omfattende kvalitetssystem for klinikken. Klinikken blir årlig revidert av Dovre sertifisering. Argus Syn ble første gang sertifisert i 2004 i henhold til ISO 9001: 2000 for synskirurgi og behandling av øyesykdommer. Klinikken ble i 2017 sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

Argus-teamet

Behandlingen ledes av dr. Willy Pettersen som har utført synskirurgi på mer enn 20 000 øyne. Øyelege Willy Pettersen har lang erfaring innen synskirurgi, og var en av de første kirurgene i Norge som studerte de aktuelle teknikkene innen laserbehandling. Pettersen har utført synskirurgi med laser i 25 år.

Våre kirurger er medlemmer av Norsk Oftalmologisk Forening, European Society of Refractive and Cataract Surgery, American Society of Cataract and Refractive Surgery, og International Society of Cataract and Refractive Surgery. Legene ved Argus Syn driver kontinuerlig kompetanseutvikling og videreutdanning. De deltar årlig på internasjonale kongresser for synskorrigerende behandlinger og utveksler jevnlig erfaringer med kollegaer i utlandet.

Vår klinikk

Sentrale begreper for driften hos Argus Syn er kompetanse, kvalitet, trygghet og trivsel. Alle ansatte er fagpersoner med lang erfaring innen synskorrigerende kirurgi.

Vi har det hyggelig på jobben! Faktisk har alt helsepersonell på klinikken vært der i 11 år eller lenger. Argus-teamet sitter med en genuin kompetanse og erfaring.

Utstyret som benyttes er det mest avanserte på markedet og øyelegene er pioner i Norden innenfor synskorrigerende kirurgi både med laser og linser. Pasientene blir fulgt av øyelegene gjennom hele behandlingsforløpet fra forundersøkelsen til etterkontrollene.

I støttefunksjonene møter du erfarne sykepleiere og optikere.

Argus Vital er også en del av Argus familien som holder til i samme bygg som Argus Syn.

 

 

FOR Å UNNGÅ SMITTE AV CORONAVIRUS

VI BER OM AT PASIENTER, SOM I LØPET AV DE SISTE 2 UKENE ENTEN HAR VÆRT PÅ ULLEVÅL SYKEHUS ELLER I LAND HVOR DET ER VEDVARENDE SPREDNING AV VIRUSET, IKKE GÅR INN I ARGUS SYNS LOKALER, MEN TAR KONTAKT MED OSS PÅ TELEFON FOR SPØRSMÅL OG TIMEBESTILLING. TELEFON 22005950.

LAND SOM HAR VEDVARENDE SPREDNING ER:
FASTLANDS KINA, HONG KONG, SINGAPORE, JAPAN, IRAN, SØR-KOREA OG REGIONENE LOMBARDIA, PIEMONTE, EMILIA-ROMAGNA OG VENETO I ITALIA.

HILSEN LEDELSEN I ARGUS SYN

Bestill medisinsk forundersøkelse Bestill øyelegetime uten henvisning