“Synet ble klarere og klarere med en gang etter linseoperasjonen”, forteller John Steinar

Referanser

Som foredragsholder har jeg reist mye rundt i verden. Det har vært mange lange flyturer og mye lesing og skriving. Jeg ble aldri komfortabel med progressive brilleglass og det ble etter hvert et irritasjonsmoment i hverdagen å holde orden på de ulike brillene jeg trengte. Jeg ble lei og bestemte meg for å undersøke mulighetene for synskorrigerende linseoperasjon.

Møte med Argus Syn var en positiv opplevelse

Kompetansen, oppfølgingen og servicen hos Argus Syn var upåklagelig. Linseoperasjonen og tiden etterpå var helt annerledes enn jeg hadde klart å forestille meg. Jeg husker at jeg satt på venterommet hos Argus Syn og testet synet for meg selv. Jeg fant frem en brosjyre som jeg kikket på – uten mulighet til å klar å lese det som stod der. Med det samme jeg kom ut fra operasjonsstuen, testet jeg på nytt. Og selv om det selvsagt var noe uklart så kort etter behandlingen, greide jeg faktisk å lese teksten! Og i løpet av få timer ble synet klarere og klarere. En helt fantastisk opplevelse!

En linseoperasjon gjorde yrkeslivet og all reisingen lettere

Etter linseoperasjonen sitter jeg blant annet foran PC-en på kontoret og leser uanstrengt uten hjelpemidler. Også på fritiden nyter jeg å leve et brillefritt liv. Som aktiv mosjonist er det deilig å slippe briller eller kontaktlinser. Ski- og sykkelturer er noe helt annet med godt syn!

Det finnes flere som tror de må bruke lesebriller etter linseoperasjon. At man ved laseroperasjoner både korrigerer lese- og avstandssynet er ukjent for mange. Jeg oppfordrer dem som ergrer seg over brillebruk til å oppsøke kvalifisert hjelp. Mitt råd er å ikke være redd for behandlingen. Alt for mange angrer på at de ikke ble behandlet tidligere. La det ikke være deg. Ta kontakt med Argus Syn for en uforpliktende forundersøkelse og hør hvordan de kan hjelpe deg til en bedre hverdag.

Flere Referanser

Den verdensledende kombinertløperen Jarl Magnus Riiber gleder seg til ny sesong uten briller og kontaktlinser.

Jarl Magnus Riiber kommer inn på mitt kontor og slår av en prat etter at han har vært på kontroll…

“Ikke bare ga laseroperasjonen meg godt syn, det ga meg også en minnerik opplevelse”, forteller Mari Ringstad

– Laseroperasjonen hos øyelege Willy Pettersen, Argus Syn gjorde det mulig for meg å studere medisin. Mari Ringstad er lege….

Roeren Are Standli er klar for OL i Tokyo etter synskorrigerende laseroperasjon

Februarsolen varmer gjennom vinduene til Argus Syn i Lille Grensen 5. Det er OL i Pyeon Chang. Hele Norge er…

Bestill Medisinsk forundersøkelse