Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Referanser

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og avhengig av briller og linser for å fungere. Trine Meklenborg kan knapt huske et liv uten brillestyrker på -7.00 og skjeve hornhinner, det har vært en del av henne siden 8-9 årsalderen. Likevel var det en dyktig optiker hun ble, endatil ansatt mellom øyeleger og sykepleiere hos Argus Syn.

 

Jobben hennes går ut på å undersøke pasienter før og etter laserkorrigering eller linsebytte. Det betyr at hun hver dag møter mennesker som er takknemlige for at de valgte synskorrigering, og som stråler fordi de nå ser godt uten briller og kontaktlinser. Den bebrillede optikeren vår ønsket så sterkt å oppleve den samme gleden selv.

 

 

Optiker Trine utfører grundige undersøkelser av pasientene som kommer til medisinsk forundersøkelse; selv om de fleste blir godkjent for synskorrigering så skjer det ikke i 100% av tilfellene. Noen ganger finner vi tilstander som gjør at pasienten må undersøkes enda grundigere før vi eventuelt kan tilrå en operasjon og velge metode. Vår egen optiker viste seg, ironisk nok, å være et slikt tilfelle.

 

Etter å ha blitt grundig undersøkt av optiker og øyeleger hos Argus Syn, ble hun anbefalt en ICL-operasjon – det vil si å få lagt inn en linse bak øyets pupiller slik at vi kan korrigere høy grad av lang- eller nærsynthet uavhengig av hornhinnens tykkelse. Dette inngrepet har også den fordelen at det er reversibelt, det vil si at vi kan bytte eller fjerne ICL dersom synet skulle endre seg senere i livet.

 

 

Slik gikk det til da optiker Trine Meklenborg endelig kunne ta farvel med kontaktlinsene og kaste brillene. Som så mange andre før henne så er også Trine fornøyd med resultatet.

 


Hvis du er en av dem som vurderer å ta synskorrigering, så er du hjertelig velkommen til å spørre Trine når du er til forundersøkelse – hun deler gjerne sine opplevelser fra operasjonsstuen med deg.

 

Flere Referanser

Optikeren kastet brillene etter synskorrigering

Du skal være ganske dedikert for å velge optiker som yrke når du, fra naturens side, er kraftig nærsynt og…

Endelig kan Katinka spille sandvolleyball uten såre øyne.

Etter laserkorrigering av synet ser hun nå klart uten briller og kontaktlinser.

Gjennomførte synskorrigerende laserbehandling, tjente tiendeler og sparte penger

Kontaktlinser som faller ut, tørre øyne – eller briller utendørs i all slags vær – er til irritasjon for alle. For en idrettsutøver i verdenstoppen betyr det i tillegg tapte ti- og hundredeler.

Bestill Medisinsk forundersøkelse